Kosár

A rendelésről szóló számlát e-mail-ben PDF formátumban fogjuk küldeni Önnek, mely szükség esetén kinyomtatva érvényesíthető

A csomagokat a futár a futárszolgálat munkaidejében, 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre (kérjük, minden esetben olyan címet adjon meg szállítási címnek, ahol a megadott időpontban elérhető).

Sajnos nem tudjuk garantálni, hogy csak a délelőtti órákban vagy meghatározott időintervallumban szállítson a futár, az ő beosztása nem cégünk által történik,  amennyiben nem tudja egész nap átvenni a csomagot úgy  kérjük, inkább Csomagpontot válasszon kiszállítási címként, ahol a csomagot az Ön által választott időben veheti át.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ: 1-8 MUNKANAP A SZERZŐDÉS LÉTREJÖTTÉT KÖVETŐEN (2. E-MAIL)

Fogyasztó a megrendelés leadásával elfogadja az ÁSZF-t, kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy elállás esetén a Szolgáltató a visszatérítést banki átutalással teljesítse.  


Nincs termék a kosárban!
A(z)  megtalálható a GLAMI.hu-n A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.